EternaMoldova

Acasă » Dixi » Nu! referendumului unirii

Nu! referendumului unirii

Citat Bogdan Petriceicu Hasdeu
Ticalosenia „alesilor ot Sovietscaia Moldavia”, cu uzul de fals gen „teara Maldovei / Basarabia / Chisinau – capitalea, inima?! Maldovei / doua state romanesti”, consituie o crasa minciuna, o aberatie atat de profunda, ca depaseste facultatile Universului. 

 Memoria istorica e afectata, iar fariseismul tradarii de neam nu cunoaste limite. Desi lipsa de moralitate ofenseaza principiile cosmogonice, ramane speranta ca in confruntarea cu adevarul, farsa se demasca singura. Savuram, par exemple, placerea cea mare la aplicarea loviturii in spate: „Moldova vrea UNIREA cu Romania. (…)”[1]. Bunii credinciosi, cu frica de Dumnezeu, isi fac cruce in patru vanturi. Comunistii mentori, beizadelele lor, suzeranul moscovit si suita de mercenari, aplauda frenetic: unirea? de ce nu? la pastele calului.

No, ghiaure.

Realmente, ne ciocnim de o cogeamite gogoasa, alimentata cu ura si repulsie fata de solidaritatea romaneasca. „Ingenioasa” novatie conduce la gandul ca Principatul n-ar fi integrat statului roman inca de prin a.1859; ca Romania a cazut de pe planeta Marte si, surprinzator, nu are nimic comun, dar absolut nimic!!! cu sat Vanatori, sub Ungheni (jurisducția „nasei rodnoi Maldovi”)Ca si cum legendarul descalecat al strabunei Kara-Bogdanii s-a produs dinspre Muntii Urali, oprindu-se voievozii esattamente in „protoistorica capitale” a ciobanasilor-„revolutionari”.

Plodul trucat al l’Independance bolsevic – respublicutea autonoma stalinist-separatista Moldavia / ex-Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca / mai recent, slavitul „Statul Republica Moldova”[2], necesita reanimatie urgenta, orientata la tratarea mentalitatii contaminate – Carpatii sunt sorgintea noastra. O pozitie nationalista ferma in aceasta privinta, poseda intocmai capacitatea de a curma secesionismul kominternist. De unde minte nu-i, insa, nici Dumnezeu nu da. S-a ajuns, ca se pune la indoiala cota astronomica a diferentei dintre mulajul de import si frumoasa traditia statala a Tarii Moldovei. In genere, atata „Moldova”, cata emana astazi Chisinaul, nici tarul rus Alexandru I, nici tov.I.Stalin, n-au visat.

Preacurvocul sofism, formulat vizavi de Basarabia / Republica Autonoma Sovietica Socialista Moldoveneasca / Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca, mai recent – ,,independenta Republica Moldova, releva un „Rationament fals din punctul de vedere al conținutului, dar aparent corect din punct de vedere formal, folosit în scopul de a induce în eroare.”(sursa – http://www.dex.ro/generic), ce are menirea sa metamorfozeze într-un fel de „sui generis” faptul ca timp de peste doua sute de ani bastinasii sunt sclavii Kremlinului.

Din care motiv, generatia actuala are sacra datorie de a restabili onoarea si demnitatea Walahiei Minor, in eternitate. Aceasta cu atat mai mult ca daca Chisinaul impostor l-a inscris totusi pe Eminescu, dupa un vacarm provocator, in lista poetilor autohtoni[3], sa ne-amintim laconica lui fraza: „Suntem romani si punctum”. Rezulta dur ca Eminescu etaleaza Romania. Al doilea, cel mai „suveran si independent, unitar si indivizibil”[4] statulet-?! sa se reintoarca la bastina nu cu „dOUA andipindente” in protap, adica nu de unul singur, dar la dimensiunea stirbita patologic de agresor, cu fragmentele sechestrate abuziv de invadator – Tinutul Herta, nordul Bucovinei si al Basarabiei, Transnistria, Cetatea Alba si imprejurimile, Bugeacul, Insula Serpilor cu o parte a deltei Dunarii.

Chisinaul aventurier e totalmente responsabil de risipirea pamanturilor natale, la 2 august 1940. 

Constituie oare o crima reunirea moldovenilor… cu moldovenii? Aferim, Doamne.

Atat de blamat de catre rauvoitori, „unionismul” nu exprima altceva decat durerea nealinata a Patriei dezbinate.

Cotropiti n-am fost cu referendumul, ci cu baioneta, cu tancul.

Deznationalizati n-am fost cu referendumul, nici cu forta dreptului – cu dreptul fortei.

In bunatatea si serenitatea sa, pasnicul si milostivul popor mioritic a uitat ca actul de violenta poate fi contracarat doar cu violenta.

Ambianta rusificata peste masura din pseudo-statul RM, cozile de topor autohtone, constituie proba concludenta ca orice 50+1 va fi contra unirii. Prin urmare, referendumul e o ambuscada pentru prosti!

Iata de ce, imperios necesar se impune un „Nu” categoric referendumului pe aceasta clauza!

Eventual, referendumul se poate discuta in Romania – de acolo am fost rapiti. Pentru Moldova rasariteana cotropita, nu zece porunci, un singur decalog e indeajuns: de cand haul si paraul, Prutul a fost !!! este !!! fluviul de mijloc al mosiei musatinilor, nu hotar!

Curtea Internationala de Justitie nu aplica in teren prevederile Actului de condamnare a Pactului Molotov-Ribbentrop, care recomanda-!? LICHIDAREA consecintelor lui juridice.

O intrebare copilareasca: Cat costa atunci forfota arhi-stiintifica din jurul Pactului, daca nu se reabiliteaza imediat frontierele romane de pana la 28 iunie 1940?

Parte constituanta a Romaniei moderne, Moldova isi asteapta reINTREGIREA! Prin prisma Dreptului International, intruparea neconditionata a patrimoniului moldovenesc are la temelie nulitatea intelegerii germano-sovietice din 23 august 1939.

Daca principiul legalitatii inseamna ceva in lumea asta civilizata, RESTAURAREA Legii pentru Basarabia – Moldova – Romania trebuie infaptuita !

Ce realizam?

Basarabia – se personifica!

Moldova – isi contureaza potentialul uman si teritorial harazit de Dumnezeu!

Romania – se consolideaza, simbolizand antica Dacie.

Europa – castiga pace si liniste in portile Balcanilor.

12 octombrie 2015 (redactat)

Note

[1] http://romani-buni.info/2015/10/moldova-vrea-unirea-cu-romania; accesat la 16.X.2015.

[2] Constitutia Republicii Moldova, titlul art.1.

[3] E nevoie de extraordinara tarie de caracter, de o cumsecadenie peste masura, ca sa rezisti satanismului in apogeu la invocarea lui Eminescu drept „poet moldovean si roman”.

[4] Constitutia Republicii Moldova, art.1 alin.(1).

Anunțuri

1 comentariu

 1. UN PELERINAJ UNIONIST
  CHIȘINĂU-IAȘI
  CU TRENUL „RE-UNIREA”
  ––––––––––––––––––––––––-
  Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei”
  invită toți elevii și studenții într-o excursie cu trenul „RE-Unirea”
  la Iași. Pe lângă un drum distractiv încolo și înapoi,
  va fi organizată o excursie captivantă prin Iași.
  Pasionații de shopping vor avea alternativa
  de a dedica ziua cumpărăturilor la mall-urile din oraș,
  unde toate brand-urie mari ale lumii sunt prezente,
  iar prețurile sunt mai accesibile decât la Chișinău!
  Prin această inițiativă,
  „Tinerii Moldovei” își doresc să promoveze
  noua cursă Chișinău – Iași, care din păcate, la lansare,
  s-a bucurat de puțină popularitate.
  Autoritățile au organizat prima cursă mai mult pentru politicieni,
  decât pentru cetățenii de rând, ratând astfel un moment simbolic.
  Ca urmare, primul tren renovat spre Iași a fost gol.
  În ziua în care „Tinerii Moldovei” vor organiza deplasarea
  trenul va fi plin.
  Deplasarea va avea loc Sâmbătă,
  31 octombrie, ora 6.47 dimineața, de la Gara Feroviară din Chișinău.
  Biletul dus-întors va costa 210 mdl.
  Acest preț conține o reducere de 20% oferită de Căile Ferate.
  Înscrierile se fac până duminică, 25 octombrie, ora 20.00,
  direct la sediul TM (Casa Presei oficiul 334)
  sau la telefon – 067 440 200.
  –––––––––––––––––––––––––-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: