EternaMoldova

Acasă » Dixi » Nu! referendumului unirii

Nu! referendumului unirii

Reclame

Citat Bogdan Petriceicu Hasdeu
Ticăloșenia „aleșilor ot Sovietscaia Moldavia”, cu uzul de fals gen „Maldova / țeara Maldovei / Basarabia / Chișinău – capitalea, inima?! Maldovei / două state românești / dOUĂ andipindenți etc”, consituie o crasă minciună, o aberație atât de profundă, că depășește facultățile Universului. 

 Memoria istorică e afectată, iar fariseismul trădării de neam nu cunoaște limite. Deși lipsa de moralitate ofensează principiile cosmogonice, rămâne speranța că în confruntarea cu adevărul, vânzătorul de brașoave  se demască singur. Savurăm, par exemple, plăcerea cea mare la aplicarea loviturii în spate: „Moldova vrea UNIREA cu România. (…)”[1]. Bunii credincioși, cu frică de Dumnezeu, își fac cruce în patru vânturi. Comunistii mentori, beizadelele lor, suzeranul moscovit și suita de mercenari, aplaudă frenetic: unirea? de ce nu? la paștele calului.

No, ghiaure.

Realmente, ne ciocnim de o cogeamite gogoașă, alimentată cu ură și repulsie față de solidaritatea românească. „Ingenioasa” novație conduce la gândul că Principatul n-ar fi integrat statului român încă de prin a.1859; că România a căzut de pe planeta Marte și, surprinzător, nu are nimic comun, dar absolut nimic!!! cu sat Vânători, sub Ungheni (jurisducția „nașei rodnoi Maldovî”)Ca și cum legendarul descălecat al străbunei Kara-Bogdanii s-a produs dinspre Munții Urali, oprindu-se voievozii esattamente în „protoistorica capitale” a ciobănașilor-„revoluționari”.

Plodul trucat al l’Independance bolsevic – respublicuțea autonomă stalinist-separatistă Moldavia / ex-Republica Sovietică Socialistă Moldovenească / mai recent, slăvitul „Statul Republica Moldova”[2], necesită reanimație urgentă, orientată la tratarea mentalității contaminate – Carpații sunt sorgintea noastră. O poziție naționalistă fermă în această privință, posedă întocmai capacitatea de a curma secesionismul kominternist. De unde minte nu-i, însă, nici Dumnezeu nu dă. S-a ajuns, că se pune la îndoială cota astronomică a diferenței dintre mulajul de import și eroica tradiție statală a Țării Moldovei. În genere, atăta „Moldovă”, cât emană astăzi Chișinăul, nici țarul Alexandru I, nici tov.I.Stalin, n-au visat.

Preacurvocul sofism, formulat vizavi de Basarabia răpită și trunchiată: Republica Autonomă Sovietică Socialistă Moldovenească / Republica Sovietică Socialistă Moldovenească, mai recent, ,,Statul Republica Moldova”, relevă un „Raționament fals din punctul de vedere al conținutului, dar aparent corect din punct de vedere formal, folosit în scopul de a induce în eroare.”(sursa – http://www.dex.ro/generic), ce are menirea să metamorfozeze într-un fel de „sui generis” faptul că timp de peste două sute de ani băștinașii sunt sclavii Kremlinului.

Din care motiv, generația actuală are sacra datorie de a restabili onoarea și demnitatea Walahiei Minor, în eternitate. Aceasta cu atât mai mult că dacă Chișinăul impostor l-a înscris totuși pe Eminescu, după un vacarm provocator, în lista poeților autohtoni[3], să ne-amintim laconica lui fraza: „Suntem români și punctum”. Rezulta dur că Eminescu etalează România. Al doilea, cel mai „suveran și independent, unitar și indivizibil”[4] stătuleț-?! să se reîntoarcă la baștină nu cu „dOUĂ andipindențe” în proțap, adică nu de unul singur, dar la dimensiunea știrbită patologic de agresor, cu fragmentele sechestrate abuziv – Ținutul Herța, nordul Bucovinei și al Basarabiei, Transnistria, Cetatea Albă și împrejurimile, Bugeacul, Insula Șerpilor cu o parte a deltei Dunării.

Chișinăul aventurier e totalmente responsabil de risipirea pământurilor natale, la 2 august 1940. 

Constituie oare o crimî reunirea moldovenilor… cu moldovenii? Aferim, Doamne.

Atăt de blamat de către răuvoitori, „unionismul” exprimă nu altceva decât durerea Patriei dezbinate.

Cotropiți n-am fost cu referendumul, ci cu baioneta, cu tancul.

Deznaționalizați n-am fost cu referendumul, nici cu forța dreptului – cu dreptul forței.

In bunatatea si serenitatea sa, pasnicul si milostivul popor mioritic a uitat ca actul de violenta poate fi contracarat doar cu violenta.

Ambianta rusificata peste masura din pseudo-statul RM, cozile de topor autohtone, constituie proba concludenta ca orice 50+1 va fi contra unirii. Prin urmare, referendumul e o ambuscada pentru prosti!

Iata de ce, imperios necesar se impune un „Nu” categoric referendumului pe aceasta clauza!

Eventual, referendumul se poate discuta in Romania – de acolo am fost rapiti. Pentru Moldova rasariteana cotropita, nu zece porunci, un singur decalog e indeajuns: de cand haul si paraul, Prutul a fost !!! este !!! fluviul de mijloc al mosiei musatinilor, nu hotar!

Curtea Internationala de Justitie nu aplica in teren prevederile Actului de condamnare a Pactului Molotov-Ribbentrop, care recomanda-!? LICHIDAREA consecintelor lui juridice.

O intrebare copilareasca: Cat costa atunci forfota arhi-stiintifica din jurul Pactului, daca nu se reabiliteaza imediat frontierele romane de pana la 28 iunie 1940?

Parte constituanta a Romaniei moderne, Moldova isi asteapta reINTREGIREA! Prin prisma Dreptului International, intruparea neconditionata a patrimoniului moldovenesc are la temelie nulitatea intelegerii germano-sovietice din 23 august 1939.

Daca principiul legalitatii inseamna ceva in lumea asta civilizata, RESTAURAREA Legii pentru Basarabia – Moldova – Romania trebuie infaptuita !

Ce realizam?

Basarabia – se personifica!

Moldova – isi contureaza potentialul uman si teritorial harazit de Dumnezeu!

Romania – se consolideaza, simbolizand antica Dacie.

Europa – castiga pace si liniste in portile Balcanilor.

12 octombrie 2015 (redactat)

Note

[1] http://romani-buni.info/2015/10/moldova-vrea-unirea-cu-romania; accesat la 16.X.2015.

[2] Constitutia Republicii Moldova, titlul art.1.

[3] E nevoie de extraordinara tarie de caracter, de o cumsecadenie peste masura, ca sa rezisti satanismului in apogeu la invocarea lui Eminescu drept „poet moldovean si roman”.

[4] Constitutia Republicii Moldova, art.1 alin.(1).

Reclame

Un comentariu

 1. UN PELERINAJ UNIONIST
  CHIȘINĂU-IAȘI
  CU TRENUL „RE-UNIREA”
  ––––––––––––––––––––––––-
  Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei”
  invită toți elevii și studenții într-o excursie cu trenul „RE-Unirea”
  la Iași. Pe lângă un drum distractiv încolo și înapoi,
  va fi organizată o excursie captivantă prin Iași.
  Pasionații de shopping vor avea alternativa
  de a dedica ziua cumpărăturilor la mall-urile din oraș,
  unde toate brand-urie mari ale lumii sunt prezente,
  iar prețurile sunt mai accesibile decât la Chișinău!
  Prin această inițiativă,
  „Tinerii Moldovei” își doresc să promoveze
  noua cursă Chișinău – Iași, care din păcate, la lansare,
  s-a bucurat de puțină popularitate.
  Autoritățile au organizat prima cursă mai mult pentru politicieni,
  decât pentru cetățenii de rând, ratând astfel un moment simbolic.
  Ca urmare, primul tren renovat spre Iași a fost gol.
  În ziua în care „Tinerii Moldovei” vor organiza deplasarea
  trenul va fi plin.
  Deplasarea va avea loc Sâmbătă,
  31 octombrie, ora 6.47 dimineața, de la Gara Feroviară din Chișinău.
  Biletul dus-întors va costa 210 mdl.
  Acest preț conține o reducere de 20% oferită de Căile Ferate.
  Înscrierile se fac până duminică, 25 octombrie, ora 20.00,
  direct la sediul TM (Casa Presei oficiul 334)
  sau la telefon – 067 440 200.
  –––––––––––––––––––––––––-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: